Üç maymunu oynuyorlar

FOX TV'nin dijital yayın platformu Disney Plus'ın, ABD'deki Ermeni lobisinin emrine uyarak Atatürk dizisini uluslararası gösterimden çekmesine tepkiler çığ gibi büyürken, her fırsatta ne kadar koyu Atatürkçü...

FOX TV'nin dijital yayın platformu Disney Plus'ın, ABD'deki Ermeni lobisinin emrine uyarak Atatürk dizisini uluslararası gösterimden çekmesine tepkiler çığ gibi büyürken, her fırsatta ne kadar koyu Atatürkçü olduklarını dile getiren bazı ünlüler ise üç maymunu oynamaya devam ediyorlar. Öyle ki, bu konuda kendilerine yöneltilen soruları sanki Türkiye'de değil de Fildişi Sahilleri'nde yaşıyormuş gibi "Bilgim yok, yorum yok" diye geçiştiriyorlar.
Bu konuda oyuncular Birce Akalay ve Hazal Kaya'nın yaptığı (ya da yapamadığı) yorumlar ise büyük tepki topladı. Birce Akalay, "Ben bu konuyla alakalı fikrimi beyan etmek isteseydim sosyal medya hesaplarımdan yapabiliyorum. Sorunuzu nazikçe reddetmek istiyorum. Mevzu bahis Atatürk olduğu zaman ben Ata kızıyım zaten. Çok fazla altını çizmeye gerek yok diye düşünüyorum" şeklindeki sözleriyle manevra yeteneğini gösterdi.
Bir başka ünlü oyuncu Hazal Kaya ise "Yorum yapacak kadar bilgim yok, bilmiyorum. Proje çekilirken çok heyecanlanmıştık. Yakın arkadaşlarımız oynadı. Ben izlemek istiyorum. Nerede, nasıl yayınlandığıyla çok ilgilenmiyorum" diyerek yan çizdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 264 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 871 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar