Türkiye’nin kalbi atv’de atıyor

Televizyon kanalları yeni sezon öncesi hummalı bir tanıtım faaliyetine girişti. Her kanal, yeni sezon tanıtım kliplerini değişik tarzlarda hazırlıyor. Atv ise bu sezon çok farklı ve etkileyici bir tanıtım çalışmasıyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yıllardır "Dizi atv'de izlenir" sloganını seyircinin belleğine yerleştiren kanal, şu sıralar Karadeniz'de, İç Anadolu'da, güneyde ve doğuda çekilen dizileriyle, farklı kültürleri dünyanın dört bir tarafında izleyiciye sunuyor. Atv dizileri, kültürel değerlerimizden yola çıkarak toplumsal bellekte kendine önemli bir yer edinirken, Türk insanının ve kültürünün dünyaya tanıtılmasında önemli bir rol alıyor. Atv, çektiği dizilerle adeta Türkiye'nin dört bir köşesi arasında bir 'iletişim köprüsü' oluşturuyor.
İstanbul, Ankara, Adana, Mardin ve Trabzon'da çekilen ve klasik haline dönüşmüş dizilerine yenilerini de ekleyerek her sezon olduğu gibi bu sezon da adından sıkça söz ettirmeye hazırlanan, ilkleriyle, rekorlarıyla ve birincilikleriyle televizyon trendlerini belirleyen atv, yeni yayın döneminde bir ilke daha imza attı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 239 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar