Teşekkürler Halit Ergenç!

Halit Ergenç, önceki hafta iki trafik magandası tarafından darp edilmişti. Ergenç'in suçu(!), makas atarak trafiği tehlikeye düşüren aracın önünde yavaşlayıp onları uyarmasıydı.

O olaydan sonra İstanbul'da iki 'makas olayı' daha yaşandı. İlkinde, makas atarak ilerleyen bir aracın çarptığı otomobildeki üçü çocuk dört kişi hayatını kaybetti. Bir diğer makasçıyı trafik ekipleri aracın lastiklerine ateş ederek güç bela durdurabildi.
Halit Ergenç'i trafik magandalarına müdahale ettiği için 'tedbirsizlikle' suçlayıp eleştirenler oldu. Köşelerinde 'Önlerini kesmek sana mı kaldı? Trafik ekiplerine bildir, yoluna git' türünden ahkam kesenleri okuduk. Evet, kimsenin tek başına trafikte adalet sağlaması gerekmiyor. Ama bir de madalyonun diğer yüzü var.
Giderek 'tepkisiz' bir toplum haline dönüşmek, magandalara cesaret aşılıyor.
Keşke Maslak'taki aile yok olmadan önce Halit Ergenç gibi yürekli biri çıkıp da o makas atan aracı yavaşlatabilseydi.
O aile şu anda yaşıyor olacaktı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 386 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 254 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar