Tatil yerine ölüme gitmeyin

Bravo Hakan Ural... Bir kez daha bravo... Herkesin ihmal ettiği ama o kadar önemli bir konuda çağrı yaptı ki... Hemen her sabah göz atmadan duramadığım Kanal D'deki Neler Oluyor Hayatta programında turizmcilere şöyle...

Bravo Hakan Ural... Bir kez daha bravo... Herkesin ihmal ettiği ama o kadar önemli bir konuda çağrı yaptı ki... Hemen her sabah göz atmadan duramadığım Kanal D'deki Neler Oluyor Hayatta programında turizmcilere şöyle seslendi:
"Birbirinden lüks, ihtişamlı, konforlu oteller yapıyorsunuz ama otelinizde doktor yok. Oysa paraya kıyıp sağlık hizmetini de en üst düzeye çıkarmalısınız."
Sevgili Hakan öyle haklı ki... Bu bayram 10 milyon kişi yer değiştirecek. Bunların yüzde 80'i sağlık hizmetlerinden uzakta bulunan turistik tesislerde konaklayacak. Tatilin; boğulma, güneş çarpması, aktivite artışına bağlı kalp krizi gibi riskleri de beraberinde getirdiği muhakkak. Peki siz otelinizi seçerken odasını, havuzunu, plajını incelediğiniz kadar verilen sağlık hizmetlerini de sorguluyor musunuz?
Bence sorgulayın. Hatta bayramda nüfusu 10'a katlanacak o ilçenin, kasabanın hastane yatak kapasitesini ve doktor sayısını da sorgulayın.

Gelin gibi damatlar
Bir giyim firması yeni damatlık kreasyonunu tanıtmış. Damatların üstü gupür dantel, sırtları dekolteli, altlarında pantolon yerine balon etekler ya da kuyruklu tuvaletler var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Evlenenler bin pişman 26 Temmuz 2024 | 703 Okunma Otel AVM’leri esnafı bitirdi 25 Temmuz 2024 | 443 Okunma Bir siz kalmıştınız! 24 Temmuz 2024 | 1.252 Okunma Nereden nereye? 23 Temmuz 2024 | 1.361 Okunma Yeter! Dünyayı germeyin artık 21 Temmuz 2024 | 124 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar