Tatil köyü tüyoları

Gerek iş seyahatleri, gerekse tatil amacıyla sayısız kez tatil köylerinde konakladım. Bu defa işin acemileri için bir "Tatil Köyü Konaklama Rehberi" hazırlayarak vatana millete bir faydam olsun istedim. İşte tatil köyüne...

Gerek iş seyahatleri, gerekse tatil amacıyla sayısız kez tatil köylerinde konakladım. Bu defa işin acemileri için bir "Tatil Köyü Konaklama Rehberi" hazırlayarak vatana millete bir faydam olsun istedim. İşte tatil köyüne gitmeden önce kesip saklayabileceğiniz tüyolar:
1- Vardığınızda ilk iş olarak tesisin krokisini inceleyin ya da kısa bir keşif gezisi yapın. Yoksa son gün karşınıza çıkan sakin havuzu görüp de "Allah'ım keşke bu huzurlu köşeyi daha önce keşfetseydim" diye hayıflanabilirsiniz.
2- İkinci iş olarak güvenlik kameralarının görüş alanı içinde olan yerleri belirleyin ve mümkün olduğunca buralarda vakit geçirin.
3- Tatil sepetinizde nelerin bulunduğunu iyice öğrenin. Aksi halde bir gecelik alakart restoran hakkınızı, SPA hediyenizi, ekstra ikramları ıskalayabilirsiniz.
4- Çocuk sahibiyseniz mutlaka çocuk dostu otelleri tercih edin. Pedagoji eğitimi almış ağabey ve ablaların nezaretinde gün boyu etkinlik düzenleyen çocuk kulüpleri, kafa dinlemek isteyen ebeveynlerin kurtarıcısı oluyor.
5- Aileden biri her sabah uykusundan fedakarlık etmek zorunda. Çünkü en güzel...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 309 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 162 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 198 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.729 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 808 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar