Tarkan’ın “duygusal” CHP sevgisi

Tarkan'ın muhalif tutumunun sebebi anlaşıldı. Meğer mesele tamamen "duygusal"mış! Megastar'ımızın 15 Temmuz'da, Güneydoğu'da şehitler verildiğinde ve Disney Plus, Atatürk dizisini geri çektiğinde dut yemiş...

Tarkan'ın muhalif tutumunun sebebi anlaşıldı. Meğer mesele tamamen "duygusal"mış! Megastar'ımızın 15 Temmuz'da, Güneydoğu'da şehitler verildiğinde ve Disney Plus, Atatürk dizisini geri çektiğinde dut yemiş bülbüle dönmesinin altında "kaşeler" yatıyormuş.
Tarkan'ın seçim öncesi İzmir'de verdiği konser için "Yüce gönüllü Tarkan bizden para istemedi" diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer daha sonra "3,5 milyon lira verdik" filan diye kem küm etmişti. Günaydın'ın dünkü haberiyle ortaya çıktı ki, Tarkan'a tam 23,5 milyon lira ödenmiş. Özenle gizlenmeye çalışılan bu ödeme, belge ve kayıtlarla gün yüzüne çıktı.



Şimdi merak ettiğim, "Yüce gönüllü" (!) Tarkan'ın, Kadın Voleybol Milli Takımı'na bestelediği marş ve klipte oynamak için nasıl bir "fedakarlıkta" bulunduğu... Acaba Milli Takım'ın sponsorlarından Trendyol, Tarkan'a bunun için bir ödeme yaptı mı?

İşte bizim farkımız
Yunanistan'ın devlet televizyonu ERT'nin spikeri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 274 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 877 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar