Survivor kavgasında kim haklı?

Köşemize yıllardır objektif eleştirileriyle katkı veren okurumuz Şerife Nalan Yılmaz, son günlerde kavga ve diskalifiyelerle gündemden düşmeyen Survivor yarışmasını masaya yatırmış: "Yüksel bey...

Köşemize yıllardır objektif eleştirileriyle katkı veren okurumuz Şerife Nalan Yılmaz, son günlerde kavga ve diskalifiyelerle gündemden düşmeyen Survivor yarışmasını masaya yatırmış:
"Yüksel bey merhabalar, Survivor 2024 All Star'da olaylar bir türlü durulmuyor. Neredeyse her yarış sırasında ya da sonrasında yarışmacılar kavgaya varan tartışmalar yaşıyorlar. Hatta Survivor'da hiçbir zaman affedilmeyen fiziksel temasa kadar varıyor olaylar.
Yıllar önce Survivor yarışmacısı Berna, Sahra'ya bir tokat attı diye yarışmadan diskalifiye edilmişti. Sonraki yıllarda da fiziksel temasın asla telafisinin olamayacağını, sonucun diskalifiye olacağını yarışmacılar da biz izleyenler de net bir şekilde öğrendik. Ancak bu sene hem de konseyde Nagihan'ın Aleyna'yı itmesiyle başlayan temaslı tartışmalarda yarışmacılar sertçe uyarılıp en fazla kazanılan ödül oyunlarına katılamama cezası alıyorlardı.




Ama son olarak Ada Konseyi'nde yarışmacı isimleri yazıldığı sırada Pınar'ın Sema'yı yazarken yılan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 293 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 877 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar