Stüdyoda taciz mi reklam mı?

Bu kez taciz iddiasının mekanı bir canlı yayın stüdyosuydu. Sivas'ta bir yerel televizyon kanalında yayınlanan programın konuğu Karadenizli türkücü Cemil Kaya'ydı. Geçmişte Yemekteyiz programına da konuk olan Cemil Kaya; yayının sonlarına doğru; türkü söylediği esnada sunucunun beline sarılarak dans etmek istedi.

Şaşıran sunucu; Cemil Kaya'yı iterek yanından uzaklaşırken; kendisinden davacı olacağını söyledi.
Programın ardından sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yapan sunucu, Cemil Kaya için "Bu ahlaksızın canlı yayında yaptığı ortada. Herkes izlesin görsün. İşte ahlaksızlığın geldiği son nokta. Tam bir kabustu" dedi.
Görüntüleri izledim. Cemil Kaya, parçasını okumak için ayakta. Yanında da sunucu hanım var. Kaya, giriş bölümünü renklendirmek ve romantik bir hava katmak üzere dans etmek için kollarını sunucu hanıma uzatıyor. Sunucu anında tepki verip, onu iterek kendinden uzaklaştırıyor.
Olayın üzerinden uzun süre geçmesine rağmen o görüntüler hâlâ 'Stüdyoda taciz' başlığıyla haber sitelerinde dolaşıp duruyor.




YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 29 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 248 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar