Siz ne modelsiniz?

Bir sözde model, güpegündüz Kadıköy'deki caddede ipli bikini ile yürüyor. Vatandaş "Ayıp değil mi? Burası kamuya açık bir alan" diyecek oluyor. "Model" kızımız (!) ağzına geleni söylüyor....

Bir sözde model, güpegündüz Kadıköy'deki caddede ipli bikini ile yürüyor. Vatandaş "Ayıp değil mi? Burası kamuya açık bir alan" diyecek oluyor. "Model" kızımız (!) ağzına geleni söylüyor. Gelen polisler de onun bağırmasından, hakaretlerinden nasibini alıyor.
Kuveytli yazar olduğu iddia edilen Abdülaziz Ramir, sosyal medyasında T.C. nüfus kağıdı fotoğrafının altına "Dünyanın en ucuz cinslerinden biri 400.000 $ yatırım yapın ve hemen alın. Herhangi bir Arap'ın bunu alıp Türkiye'nin cumhurbaşkanı adayı olmasını, Mustafa Kemal'in heykellerini yıkmasını ve bir resmini yakmasını desteklemeyi düşünüyorum" diye yazıyor.
İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğunun altı kalın çizgilerle çizilen A.E.S. adlı gencin Atatürk fotoğrafına yaptığı saygısızlığın videosu sosyal medyaya servis ediliyor.



Trabzon'da bir genç, "Ben onu polislere direniyor sandım" diyerek bir Arap işadamını cadde ortasında yumrukluyor.
Bir genç, camide içki içtiği görüntüleri sosyal medyada...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 272 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 877 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar