Sibel’i kim öldürdü?

Geçen haftanın şüphesiz en dramatik olayı, üniversite öğrencisi Sibel Ünil'in ardında bıraktığı yürek paralayan bir mesajla intihar etmesiydi. Ben de salı günü 'Bir kız öldü diyeler' başlığıyla konu hakkındaki tespit ve yorumlarımı kaleme almıştım.

Okurlarımız da olaya kayıtsız kalmadılar. İşte Mustafa Begeç'in analizi:
"Kimse kızmasın. Sibel parasızlıktan ölmediyse ailesi öldürdü. Haber bültenlerinde aylık gelirlerini ve mal varlıklarını sayan aile, çocuklarına yemek parası bile göndermemiş. İşin aslı, üniversite okuyan gençler bu ülkenin geleceği olmasına ve batıda spor ve sanat gibi yetenekleri sayesinde üniversite bursu alan öğrenciler bulunmasına rağmen ülkemizde öğrenciler yemek bulamıyor. Ben bir hamburger mağazasında yarı zamanlı çalışıyordum.
Öğrenciyken aileme de bakıyordum. Patronum, çalışmadığım zamanlarda yemek masrafım olmasın diye yanıma dükkandan sandviç filan koyardı. Paket servislerde bahşiş filan olduğu için beni gönderirdi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 222 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar