Seyirci hangi dizileri yeniden görmek istiyor?

Geçen hafta 'Leyla ile Mecnun'un TRT 1'de yeniden yayınlanan bölümlerini izleyip yorumlarken kendi listemi 'Leyla ile Mecnun', 'Kanıt', 'Yeşil Deniz', 'Behzat Ç.' ve 'İşler Güçler' şeklinde oluştururken, okurlarımıza...

Geçen hafta 'Leyla ile Mecnun'un TRT 1'de yeniden yayınlanan bölümlerini izleyip yorumlarken kendi listemi 'Leyla ile Mecnun', 'Kanıt', 'Yeşil Deniz', 'Behzat Ç.' ve 'İşler Güçler' şeklinde oluştururken, okurlarımıza da 'Hangi diziler yeniden çekilse ayıla bayıla izlersiniz?' diye sormuştum. İşte gelen yanıtlar:
"Günaydın Sayın Aytuğ. Geçenlerde unutulmayan dizilerden bahsetmiştiniz; fikirlerinize aynen katılıyorum. Bahsettiğiniz dizileri özlemle hatırlıyoruz. Ayrıca ilave olarak, 'Parmaklıklar Ardında', 'İkinci Bahar' ve 'Hanımın Çiftliği' gibi dizileri de bunların arasına koyabiliriz diye düşünüyorum. Şimdi ekrana gelen dizilerin çoğu saçmalık dolu. İnsanı izlerken kendine bağlayamıyor, merakla izleyemiyorsunuz. Seyrederken bir sonraki sahnede neler olabileceğini, konuşmaların bile nasıl gelişeceğini tahmin edebiliyorsunuz. Elde bu kadar değerli diziler varken, yapımcılar niye bunlardan faydalanmazlar acaba?" (Haluk Zırh)
"Yüksel Bey merhaba; sizi niye bu kadar sevdiğimi, yıllardır neden sürekli köşenizi okuduğumu bugün bir kez daha anladım. Çoğu yazdıklarınızda hemfikiriz. Benim de 'Neden bitti?' dediğim iki dizi var. Birincisi 'Leyla ile Mecnun'. Tekrarını bulunca hemen izlerim. Boş vaktim olursa oturup internetten eski bölümlerini açıp seyrederim. O kadar üzülüyorum ki niye bitti diye. Lütfen aynı kadroyla yeniden çekilsin. İkincisi ise 'Yedi Numara'. O da bir TRT dizisiydi ama çook güzeldi, hâlâ unutamıyorum." (Macide Başdoğan)
"Yeditepe İstanbul', 'Şaşıfelek Çıkmazı' ve 'İkinci Bahar' yeniden çekilse çok izlenir." (Şahin Erkenez)
"Kurtlar Vadisi', aynı oyuncularla yeniden çekilse ayıla bayıla izlerim." (Ahmet Çavdar)
"Sayın Yüksel Aytuğ; ben de eski dizileri seven biri olarak 'Kaygısızlar', '7 Numara' ve 'Kardeş Payı'nı çok sevmiştim. Ortak noktaları ise komedi dizisi olmaları." (Mustafa Begeç)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 187 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.714 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 805 Okunma Ceplere gelen seçim mesajları geri tepti 12 Nisan 2024 | 112 Okunma Sosyal medya sen bir katilsin! 11 Nisan 2024 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar