Senin yatacak yerin yok!

Yüzümü utançtan kıpkırmızı eden haber, Adana'dan bültenlere yansıdı. Şu anda yazarken bile sinirden elim ayağım titriyor. Şehit eşi Hatice Batırır, devletin kendisine tahsis ettiği Şehit...

Yüzümü utançtan kıpkırmızı eden haber, Adana'dan bültenlere yansıdı. Şu anda yazarken bile sinirden elim ayağım titriyor.
Şehit eşi Hatice Batırır, devletin kendisine tahsis ettiği Şehit Eşi-Ücretsiz Ulaşım Kartı'yla halk otobüsüne binmek istemiş. Otobüsün şoförü, "Bu kart burada geçmez abla, ya ücretini öde, ya da in" diye terslemiş. Kadıncağız itiraz etmeye kalkmış, bu sefer şoförden el kol hareketleriyle birlikte onca yolcunun arasında bir ton azar işitmiş ve inmek zorunda kalmış.



Be hey vicdansız, hadsiz adam... Haydi diyelim ki, o kart geçersiz. Parası da senin cebinden çıkacak. Bu vatan için hayatını veren bir şehidin emanetinden alacağın 8 lira ile zengin mi olacaksın? Hazır önüne şehitlere vefa borcunu ödemek için fırsat çıkmış, kullansana... Gideceği yere kadar sırtımızda taşımamız gereken o şehit eşine, "Ne demek ablacığım, bu otobüs senindir" desen, ne kaybedeceksin?
O şehidimiz, Hazreti Peygamber'e (S.A.V.) komşu oldu. Ama senin yatacak yerin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 395 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 295 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 878 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar