Parayla ‘Saadet’

Geçen hafta atv'deki Esra Erol'da programında akıllara zarar bir olay yaşandı. Saadet adlı evli kadın, kocasını aldatıp bir başka adamdan ikiz bebek sahibi olmuştu.

Doğum yaptığı hastanedeki bir hastabakıcı aracılığıyla çocuklarını para karşılığı bir aileye sattığı iddia edildi. Saadet akıl uçuran bu entrikaların sahibi kendisi değilmiş gibi, kocasına geri döndü. Esra Erol ve ekibi müthiş bir çalışmayla o aileye ve ikiz bebeklere 6 ay sonra ulaştı.
Canlı yayında polis ekipleri gidip ikiz bebekleri aileden alarak devletin şefkatli kollarına teslim ettiler.
Bu program bizlere bir kez daha gösterdi ki, her doğum yapana 'anne' demek kelime ziyanlığından başka bir şey değil.
Sevgili Esra Erol'un program sonunda yaptığı konuşmada çok güzel özetlediği gibi; nefsine yenik düşüp, hazlarının peşinde koşan, daha sonra bu yasak aşktan olan canları bir kalemde silip atan, bununla yetinmeyip para karşılığında satanlara da ne yazık ki 'anne' demek zorunda kalıyoruz.

Geç kaldık, hem de çok geç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son gülen iyi güler 17 Mart 2024 | 140 Okunma Engellilerin sesini duyan var mı? 16 Mart 2024 | 57 Okunma Öldürülen sadece sokak kedisi mi? 15 Mart 2024 | 63 Okunma Hatipoğlu’ndan harika bir öykü 14 Mart 2024 | 678 Okunma Bodrum için ideal başkan 13 Mart 2024 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar