Ölümü ucuzlatmak hayatı ucuzlatmaktır

Oturup saymadım ama ekranlarımıza gelen mafya dizilerinde her hafta en az 50 kişi öldürülüyor. Gelin görün ki, sadece ölüyorlar. Sonrası meçhul... Cesetleri sanki halının altına süpürülüyor....

Bizim mafyatik kahramanların (!) hayatı ise kaldığı yerden devam ediyor.
Soran yok, soruşturan yok.
Sanki o ölenler ağaç kovuğundan çıkmış...
"Peki sana ne kardeşim?" diyeceksiniz. Cevabım net: Eğer ekranlarda ölümü bu kadar ucuzlatırsanız, ucuz ölümler ülkesi olmaktan kurtulamazsınız.
Bakın gençler, sevgili çocuklar, izlediklerinize asla inanmayın. O uyuşturucu depolarının önünde, ya da mafya babasının evinin kapısında tek kurşunla öldürülen 'hayat figüranları' var ya, hah işte onlar da birer can aslında.
Onların anaları da arkalarından gözyaşı döker, ağıt yakar. Onların da gözü yaşlı dul eşleri, akşam olup da "Babam nerede anne?" diye soran bebelerine bakıp, yutkunurlar.
Onların da yarım kalmış hayalleri vardır...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 246 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 177 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.733 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar