Müge’ye rakip dayanmıyor

Ekranın ünlü kadın habercileri son iki sezon içinde birer birer gündüz reality şov programı sunmaya başlamışlardı. Hepsi, Müge Anlı'nın rakibi olmak için er meydanına çıktılar. Gelin...

Ekranın ünlü kadın habercileri son iki sezon içinde birer birer gündüz reality şov programı sunmaya başlamışlardı. Hepsi, Müge Anlı'nın rakibi olmak için er meydanına çıktılar. Gelin görün ki, birer birer pes ettiler.
Bu kervana son olarak Fulya Öztürk de katıldı. CNN Türk'te yaptığı özel haberlerle öne çıkan Öztürk daha sonra FOX'un gündüz kuşağında Fulya Öztürk'le Umudun Olsun programını sunmaya başlamıştı. Ancak hem programda yaşanan olayların büyük eleştiri konusu olması hem de reytinglerinin düşük çıkmasıyla Öztürk, gündüz kuşağına veda edip yeniden yuvasına, CNN Türk Haber Merkezi'ne döndü.
Fulya'nın ilk özel haberi ise geçen hafta ekrana geldi. Başında bulunduğu ekiple Karadeniz'de doğal gaz çıkarmaya başlayan Yavuz sondaj gemisinde iki gün konakladı. Haber gerçekten de özel ve bilgi doluydu.



Taş yerinde ağır. Fulya Öztürk'ün ayrılmasıyla gündüz reality kuşağı hiçbir şey kaybetmedi ama CNN Türk Haber Merkezi iyi bir özel haberci kazandı.
Bu arada...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğurlu tik’in uğuru 29 Mart 2024 | 40 Okunma Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 461 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar