Müge Anlı kül yutar mı?

Sevgili Müge yıllardır Atv ekranlarında sunduğu Tatlı Sert programı sayesinde iyice insan sarrafı oldu. Artık suçluyu gözünden, yalan söyleyeni dilinden, aldatanı teninden tanıyor. Müge cuma günü bir...

Sevgili Müge yıllardır Atv ekranlarında sunduğu Tatlı Sert programı sayesinde iyice insan sarrafı oldu. Artık suçluyu gözünden, yalan söyleyeni dilinden, aldatanı teninden tanıyor.



Müge cuma günü bir kez daha tecrübesini konuşturdu. Kayıp üvey kızlarını bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkan adamın gerçek yüzünü her zamanki takipçilikleriyle Müge ve ekibi ortaya çıkardı. Şüpheler, babanın 10 yıldır üç üvey kızına tecavüz ettiği, onlara zorla doğum kontrol hapı içirdiği ve bu yüzden evden kaçtıkları yönünde yoğunlaşınca şüpheli, polis tarafından tutuklandı. Biri zihinsel engelli olan kızların ve tanıkların burada ifade etmekten imtina edeceğim sözleri ve iddiaları, izleyenlerin tüylerini diken diken etti.
Daha geçen hafta yeni bir diziyi eksen alarak, "Senaristleri eleştirmeyin. Gündüz programlarını sadece bir hafta izleseniz bunun gibi en az iki-üç sapkınlığa rastlarsınız" diye yazmıştım.
Ne yazık ki yine yanılmadım...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Habil misin Kabil mi? 27 Temmuz 2024 | 10 Okunma Evlenenler bin pişman 26 Temmuz 2024 | 704 Okunma Otel AVM’leri esnafı bitirdi 25 Temmuz 2024 | 443 Okunma Bir siz kalmıştınız! 24 Temmuz 2024 | 1.252 Okunma Nereden nereye? 23 Temmuz 2024 | 1.362 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar