Müge Anlı başına büyük iş açtı (!)

Müge Anlı'yı yarışma sunucusu olarak da çok sevdim. Sanki 40 yıldır atv ekranlarında Güven Bana yarışmasını sunuyormuşçasına rahat ve her zamanki gibi sahiciydi.

Ama başına büyük iş açtığını düşünüyorum. Zira yarışma öyle ilgi gördü ki, gelecek sezon gündüzleri Tatlı Sert'i, geceleri de Güven Bana'yı sunmak zorunda kalabilir. Bu arada sevgili Müge'ye bir an önce dişlerini sigorta ettirmesini tavsiye ediyorum. Çünkü yarışmacıların cehaleti karşısında sıkmaktan insanın ağzında diş kalmaz. (Bkz: Gaf Kürsüsü)
İlk bölümde, bir moda yarışmasından tanıdığımız ve çizgi film seslendirmesine çok uygun konuşmasıyla hafızalarımızda yer eden Damla kızımızı izledik. "Bu kez zekamı göstermek için yarışıyorum. Çünkü benim IQ derecem 129" dedi. Gelin görün ki, soruların neredeyse tamamını partneri, bilgisayar programcısı Ateş Bey yanıtladı. Damla, önce karşısındaki babası yaşında adamı 5 bin liraya satmaya kalktı ama sonunda 10 bin liraya kendisi satışa gelip önemli bir hayat dersi aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğurlu tik’in uğuru 29 Mart 2024 | 52 Okunma Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 461 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar