‘Kurtlar Vadisi’ ekibine izleyici önerisi

Okurlarımız artık sadece dizi ve program eleştirisi yapmakla yetinmiyor, proje de üretiyorlar. Köşemizin daimi takipçilerinden Doruk Şahin'in de 'Kurtlar Vadisi' ekibine yardımcı olacağını...

Okurlarımız artık sadece dizi ve program eleştirisi yapmakla yetinmiyor, proje de üretiyorlar. Köşemizin daimi takipçilerinden Doruk Şahin'in de 'Kurtlar Vadisi' ekibine yardımcı olacağını düşündüğü önerileri var. Hatta tüm dizi sektörüne yönelik 'Yabancı oyuncu transfer ediyoruz da neden yabancı senarist getirmiyoruz' diyecek kadar da rutinden sıkılmış:
"Değerli Yüksel Ağabey, 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı, 'Şubat ayında ekranlarda olacağız' demişti.
Kısmet olmadı. Gün geçmiyor ki Necati Şaşmaz ve şirketiyle alakalı haberler çıkmasın.
Ben haberlerin içeriğiyle ilgili değil de dizinin geleceği ile ilgili aklımdakini paylaşayım istiyorum, belki bir faydam dokunur.
Necati Şaşmaz bu işe ilk başladığında, yanında usta oyuncular vardı. Dizide bugüne kadar efsane rollerde olanların çoğu, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' başta olmak üzere farklı dizilerde başarılı işlere imza atıyorlar. Peki ne oldu da 'Kurtlar Vadisi' dizisi son bölümlerinde eski tadı vermemeye başladı? 'Polat'ın yanında yer alan 'Abdülhey' ve 'Memati' ayrıldı. İzleyici de 'Bir kahramanın kolu kanadı yoksa ondan hayır gelmez' dedi. Ayrıca diziye çok gereksiz karakterlerde oyuncular eklendi. Senaryo konusunda çok ciddi sorunlar yaşadılar.
'Cahit' ve 'Polat Alemdar' yazıp oynadılar ama başarılı olamadılar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 193 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.714 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 805 Okunma Ceplere gelen seçim mesajları geri tepti 12 Nisan 2024 | 112 Okunma Sosyal medya sen bir katilsin! 11 Nisan 2024 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar