Kötülerin en iyisi: ‘Vedat’

Bu köşenin okurlarından en fazla övgü alan dizilerin başında, atv'de yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' geliyor. Kimi görselliğine vurgun, kimi sıra dışı hikayesine, kimi müziklerini göklere çıkartıyor...

Bu köşenin okurlarından en fazla övgü alan dizilerin başında, atv'de yayınlanan 'Sen Anlat Karadeniz' geliyor. Kimi görselliğine vurgun, kimi sıra dışı hikayesine, kimi müziklerini göklere çıkartıyor, kimi verdiği ince mesajları.
Oyunculuklar ise başrolünden en küçük yan rollerine kadar seyirciden büyük takdir görüyor.
Okurumuz Bünyamin Osmanoğlu da, dizinin kötü karakteri 'Vedat'ı canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu'na hak ettiği övgüleri düzmüş:
"Geçen sezon bir dizi başladı. Anlattığı hikaye ve oyunculuklar ile muhteşemdi.
25 bölüm heyecanla izledik, izlemeye devam ediyoruz:
'Sen Anlat Karadeniz'...
Ülkemiz ekranlarında bazı sahneleri vermek biraz zor.
25'inci bölümde 'Vedat' ile 'Nazar' arasında gelişen olayda bunu gördük. 'Vedat' karakteri ile ilgili kısa bir şey yazmak istedim. Gerçekten çok kötü, ruh hastası olan bu karakteri canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu, ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi.
Aslında 'Vedat'ın ölmesi gerektiğini düşünenler tarafındaydım ama bence ölmemeli.
Bu oyunculuğu izlemeye devam etmeliyiz. Bu kanıya özellikle 25'inci bölümde 'Vedat' karakterinin sandığa gömülme sahnesinde Tahir ile olan diyaloglarında vardım.
Bu sahnede Mehmet Ali Nuroğlu'nun oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım.
Evet, kötü bir karakter ama bu oyunculuğu bir süre daha izlemeliyiz..."
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 232 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 143 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 198 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.727 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 808 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar