İşte gerçek ‘Türkkahraman’

"Diliyorum ki kendi yolumda ilerlerken yolculuğuma tanık olan herkese, mesafe kat etmek için her zaman ayaklara gerek olmadığını ve dahası ayakları varken durmayıp koşmaları gerektiğini göstermek adına örnek olabilmişimdir."

Bunu söyleyen; elleri ve ayağı tutmamasına rağmen bilgisayarın klavyesini burnuyla, mouse'u ise sol ayağıyla kullanıp İzmir Yaşar Üniversitesi'nden 'birincilikle' mezun olan 24 yaşındaki Şeyda Melis Türkkahraman...
Öncelikle, siyasetin sığ sularında aylardır 'O ne dedi, bu ne dedi'nin peşine takılan vatandaşa 'hayatın içinden' bir haberle manşetten seslenmeyi seçen SABAH gazetemin yöneticilerini yürekten kutluyorum.
Asıl teşekkür ise Şeyda Melis'e... Haberi okuduktan sonra önce şükrettim, sonra da ellerime ve ayaklarıma baktım. 'Bu uzuvlarımın hakkını yeterince verebiliyor muyum?' diye düşündüm kendi kendime. Bulduğum cevaplardan tatmin olmadım, hatta utandım.
İki yıl önce her iki el bileğimdeki 'tünel hastalığı' diye bilinen rahatsızlık, gut ağrılarım ile birleşince bir ay boyunca yazılarımı bandajlı kollarla, büyük acılar çekerek yazmak zorunda kalmıştım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 449 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 159 Okunma Neredesiniz babayiğit mizahçılar? 23 Mart 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar