İstanbul’u Kurum’laşma kurtarır

Asrın felaketinin yıldönümündeyiz. Allah, deprem kurbanlarının mekanlarını cennet eylesin, acılı yakınlarına sabır, evini barkını yitirenlere yeniden mücadele azmi versin. Geçenlerde Türkiye'deki...

Asrın felaketinin yıldönümündeyiz. Allah, deprem kurbanlarının mekanlarını cennet eylesin, acılı yakınlarına sabır, evini barkını yitirenlere yeniden mücadele azmi versin.
Geçenlerde Türkiye'deki yabancı misyon şefleri deprem bölgesindeydi. Koca koca devletlerin elçileri bölgedeki yıkımın boyutunu gördüklerinde "Bu bizim başımıza gelse altından kalkamazdık" dediler. Allah'a çok şükür, devletimiz yara sarma kabiliyeti açısından dünyada rakipsiz. Bir yıl içinde enkaza dönmüş şehirler ayağa kalktı. Depremzedeler eskisinden daha konforlu evlerine ve işyerlerine kavuştu, kavuşuyor.




O felaket günlerinde en çok yorulan kişi, dönemin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, şimdinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'du. Ayağında sarı çizmeleri, uzamış sakalları, uykusuzluktan kızarmış gözleriyle yerine konulması gereken her taşın altına elini uzattı, insanüstü bir mesai yaptı.
Kurum'un edindiği bu büyük tecrübe ve manevra...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya polis Taksim’i engellemeseydi? 02 Mayıs 2024 | 229 Okunma Neredesiniz bizim üniversiteliler? 01 Mayıs 2024 | 75 Okunma Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 417 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 307 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar