İmam hep bunu yapsın!

Atv Muhabiri Altay Altuğ'un kameraman Muhammed Ersoy ile beraber yaptığı enfes haber, kolay rastlanmayacak bir insan hikayesini anlatıyordu. Elektrik teknisyeni Nihat Ulusoy'a mesleki başarısından dolayı çevresindeki herkes "Yerli Nikola Tesla"...

Atv Muhabiri Altay Altuğ'un kameraman Muhammed Ersoy ile beraber yaptığı enfes haber, kolay rastlanmayacak bir insan hikayesini anlatıyordu.
Elektrik teknisyeni Nihat Ulusoy'a mesleki başarısından dolayı çevresindeki herkes "Yerli Nikola Tesla" (Elektrik dahisi bilim adamı) diyorlardı. Ulusoy, önce eşinden boşandı. Sonra birlikte yaşadığı annesini kaybetti.

Kardeşiyle aynı evde yaşayamayınca kendini sokaklara attı. Şantiyelerin sağlıksız yatakhanelerinde geçirdiği çileli günler yüzünden verem oldu ve mesleğini yapamaz hale geldi. Aylarca parklarda yattı. Bir gün belediye görevlileri, yıkanıp paklanması için onu Hazreti Kaab Camii'ne getirdiler. Caminin imamı Emin Kır onu sahiplendi. "Madem böyle bir sanatın var, gel bizim Eyüpsultan ilçesindeki tüm cami ve Kuran kurslarının elektrik işlerini sen yap" dedi. Eyüpsultan Müftülüğü'nün de yardımıyla Ulusoy'a hem iş hem de yatacak sıcak bir yuva sağlandı.
Haber dönüşü, yılların tecrübeli sunucusu, değerli dostum...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 446 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar