‘Güven Bana’ izleyicileri ikiye böldü

Atv'de Müge Anlı'nın sunduğu bilgi yarışması Güven Bana'nın cumartesi akşamı yayınlanan son bölümü, izleyenleri ikiye böldü. 'Profesyonel' yarışmacı Muhsin Duvar ile Azeri partneri Gülistan...

Atv'de Müge Anlı'nın sunduğu bilgi yarışması Güven Bana'nın cumartesi akşamı yayınlanan son bölümü, izleyenleri ikiye böldü. 'Profesyonel' yarışmacı Muhsin Duvar ile Azeri partneri Gülistan Batu, son soruyu da doğru yanıtlayarak 147 bin 500 liralık ödülü paylaşmaya hak kazanmışlardı. Ancak son yüzleşmenin son saniyesinde Muhsin Duvar butona basıp, parayı tek başına aldı. Bunun üzerine izleyiciler arasında sosyal medyaya da yansıyan bir tartışma başladı. Kimi, soruların neredeyse hepsini tek başına yanıtlayan ve partneri Gülistan Batu'dan hiçbir yardım alamayan Duvar'ın bu tercihinin haklı olduğunu, parayı zaten tek başına hak ettiğini savunurken, karşı görüştekiler ise Duvar'ın yarışma boyunca partnerine sürekli güven aşılayıp onu son saniyede yarı yolda bırakmasının centilmence olmadığı kanaatindeydi.
Pek çok bilgi yarışmasına katılıp büyük ödüller kazanan, bazı yarışmalarda 'uzman' olarak da yer alan Muhsin Duvar'ın yarışma sonunda, kazanacağı para ile dershane açmak isteyen rakibine 'Bir miktar para verebileceğini' söylemesi ise tartışmayı biraz daha alevlendirdi.
Gülistan Batu;
"Ben dilenci değilim, sadakaya ihtiyacım yok" diyerek tepki gösterirken, pek çok izleyici de Duvar'ın samimi görünmeyen bu önerisinin 'gecikmiş bir aklanma manevrası' olduğu görüşünde birleşti.
Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan yarışmacı Gülistan Batu'nun son sözleri ise adeta stüdyonun duvarına asılı kaldı:
"Artık kimseye güvenim kalmadı..."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 245 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar