Garip kuşun yuvasını devlet yapacak

Halk arasında "Garip kuşun yuvasını Allah yapar" diye bir deyiş vardır. Bu kez garip kuşun yuvasını yapmaya devletimizin başındaki Allah'a gönülden inanan yöneticilerimiz talip oldu. Öyle böyle değil, tarihimizin...

Halk arasında "Garip kuşun yuvasını Allah yapar" diye bir deyiş vardır. Bu kez garip kuşun yuvasını yapmaya devletimizin başındaki Allah'a gönülden inanan yöneticilerimiz talip oldu.
Öyle böyle değil, tarihimizin en büyük konut hamlesinden söz ediyorum. Hemen söyleyeyim, birazdan okuyacağınız yazının hiçbir siyasi yönü yoktur. Amacı, yiğidin hakkını yiğide vermektir.
Dünya; salgın, savaş ve iklim değişikliğinin yarattığı ekonomik krizle boğuşurken, süper güçler bile yüksek enflasyonla yıllar sonra yeniden tanışırken, Avrupa'nın refah ülkelerinin vatandaşları bile gıda yardımı kuyruklarında bekleşirken, hükümetimiz vatandaşını bu "yokluktan" korumak için olağanüstü bir çabanın içine girdi. Ücretli ve emeklilerin maaşlarına hatırı sayılır zamlar yapıldı. Otomobil fiyatlarının köpüğünü almak için 6+6 formülü hayata geçirildi. Vatandaşa ucuz temel gıda temin etmek için uzun süredir atıl halde olan Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi Kooperatifleri devreye sokuldu. Devlete borcu olanların ödemelerinin taksitlendirilmesi ya da silinmesi için harekete geçildi. Öğrencilerin kredi borçları affedildi. Vatandaşa düşük faizli ihtiyaç kredileri sağlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 229 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar