Ermeni lobisine tokat gibi cevap

Levon Kordonciyan'ı artık pek çok kişi yakından tanıyor. Büyük büyük dedesi, Atatürk'ün özel terzisi olan modacı Levon Kordonciyan özellikle smokin konusunda bir Avrupa markası. Pek çok Hollywood...

Levon Kordonciyan'ı artık pek çok kişi yakından tanıyor. Büyük büyük dedesi, Atatürk'ün özel terzisi olan modacı Levon Kordonciyan özellikle smokin konusunda bir Avrupa markası. Pek çok Hollywood ünlüsü, filmlerinde ve ödül törenlerinde onun elinden çıkan kostümleri giyiyor.
Levon'un büyük büyük dedesi, Atatürk tarafından yeteneği keşfedilir keşfedilmez eğitim için Fransa'ya gönderilmiş. Dönüşünde Atatürk'ün neredeyse tüm kıyafetlerini o dikmiş. Giyim kuşamına büyük önem veren, çağdaş kıyafetlerin tercih edilmesi için halkına örnek olmak isteyen Atatürk onu hiç yanından ayırmamış.

'SANSÜR BİZİ ÇOK ÜZDÜ'
Torun Levon Kordonciyan da bu ünvanı büyük bir gururla devam ettiriyor. Dükkanı, dedesinin elinden çıkma kostümleri giyen Atatürk'ün fotoğraflarıyla bezeli. Her yıl Atatürk defileleri düzenleyip, Büyük Önder'i saygı ve sevgiyle anıyor. Kordonciyan bu yıl düzenleyeceği Çağın En Şık Lideri Sergisi'nin tüm gelirini ise depremzedelere bağışlama kararı aldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 285 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 294 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 878 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar