Eren Bülbül sorusu ağlattı

Bilgi yarışmalarının amiral gemisi Kim Milyoner Olmak İster, Atv'de yayınlanan son bölümüyle hem ekran başındaki izleyicilere hem de sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'na duygusal anlar yaşattı. Soru tam da Eren...

Bilgi yarışmalarının amiral gemisi Kim Milyoner Olmak İster, Atv'de yayınlanan son bölümüyle hem ekran başındaki izleyicilere hem de sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'na duygusal anlar yaşattı.
Soru tam da Eren Bülbül'ün beşinci ölüm yıldönümünde ekrana geldi. 19 yaşındaki yarışmacıya "2017'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül yaşasaydı bugün kaç yaşında olurdu?" diye soruldu. Genç yarışmacı, Eren'in 15 yaşında şehit edildiğini tahmin edemedi ve yanlış cevap verdi. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun o anda gözleri buğulandı, yutkundu, gözyaşlarını içine akıtarak güçlükle devam etti: "Eğer yaşasaydı, senden sadece bir yaş büyük olacaktı. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Emekleri ve fedakarlıkları asla unutulmayacak... Allah annesine de sabırlar versin..." İmirzalıoğlu, yarışmaya devam etmekte de zorlandı: "Bu soru biraz benim ayarlarımı bozdu."
Daha sonra yarışan lise öğrencisi genç kız ise idealinin askerlik mesleğini seçmek ve bu ülke için şehadet şerbeti içmek olduğunu söyleyince, İmirzalıoğlu zarif bir müdahalede bulundu: "Önce yaşamak ve yaşatmayı hedeflemeliyiz, öyle değil mi?.."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 182 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 341 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 162 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.731 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar