En fazla bu kadar gaf yapılabilir

Olacak şey değil. CHP sanki yerel seçimleri kaybetmek için tüm organlarıyla mücadele veriyor. Yani Cumhur İttifakı'nın bütün kurmayları kafa kafaya verse CHP'nin seçim stratejisini imha etmek için böyle bir...

Olacak şey değil. CHP sanki yerel seçimleri kaybetmek için tüm organlarıyla mücadele veriyor. Yani Cumhur İttifakı'nın bütün kurmayları kafa kafaya verse CHP'nin seçim stratejisini imha etmek için böyle bir kampanya planlayamazdı.
1- CHP'nin bir adayı çıktı, "Belediye başkanı olursam DEM'liler belediyenin kapısından giremez" dedi.
Irkçı ve ötekileştirici söylemi bir yana bıraktım, yahu bu DEM sizin gizli ortağınız değil mi?
2- Ekrem İmamoğlu o adayın üzerini çizip "Kendine başka parti bul" dedi. Bu söylemiyle partinin kim ya da kimler tarafından yönetildiği konusunda kafalarda derin soru işaretleri bıraktı.
3- Aynı Ekrem İmamoğlu, seçilmeden önce verdiği ama gerçekleştiremediği vaatleri önüne konulunca "Hatırlamıyorum" dedi. Peki senin yeni vaatlerine artık kim inanır? Kadir İnanır mı?
4- Partinin genel başkanı Özgür Özel'in son gafı ise adeta olan bitenin üzerine tüy dikti. Dedi ki "Gençler 40 yaş üstü siyasileri devirmek için darbe yaparsa hemen teslim olurum." Vah ki ne vah!.. Demokraside yeni atılım denince zat-ı muhteremin aklına sadece "darbe" geliyor.
Freud yaşasaydı "bilinçaltı yansımaları" üzerine üç cilt kitap...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 48 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 595 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 242 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar