Dünyanın en büyük günahı

Bayram öncesi ekrana gelen Atv'deki Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın son sahnesi bir türlü aklımdan çıkmıyor. Dizinin kötü adamı Erman'ın genç oğlu, babasını bu alemden kurtarmak istiyordu. Bunun için...

Bayram öncesi ekrana gelen Atv'deki Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın son sahnesi bir türlü aklımdan çıkmıyor.
Dizinin kötü adamı Erman'ın genç oğlu, babasını bu alemden kurtarmak istiyordu. Bunun için onun gizli planını Cezayir'e sızdırdı. Bunu öğrenen Erman da öz be öz evladını elleriyle boğarak öldürdü.
Sahneyi bu kadar etkili kılan ise Erman karakterini canlandıran Levent Özdilek'in muhteşem oyunculuk performansıydı. İhtiras, sevgi, nefret, vahşet ve pişmanlık gibi birbirinden çok farklı duyguları aynı sekansta yüz ve vücut diline yerleştirebilen ve ekran başındakilerin tüylerini diken diken eden Levent Özdilek'in bu resitali konservatuarlarda ders olarak okutulacak cinstendi.



İşte bu nedenledir ki, bu akşam yayınlanacak bölümü iple çekiyorum. O bazılarının özendiği mafya aleminin, içindeki insanları nasıl insanlıktan çıkardığına bir kez daha şahit olmak ve ibretlik dersler çıkartmak için... Zira Cezayir bu bölümün fragmanında Erman'ın kendi oğlunu katletmesiyle ilgili şöyle diyordu:
"Dünya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 62 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 613 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 242 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar