‘Dinamit’ CHP’nin altında patladı

Tek kelime ile 'tarihi' bir programdı. Beyaz TV ekranlarında Latif Şimşek'in sunduğu, Cem Küçük ile Mehmet Metiner'in yorumcu olarak yer aldığı Dinamit programında son günlerin olay ismi, CHP'nin eski milletvekili Sinan Aygün...

ile yapılan telefon bağlantısı, yakın tarihimizin gizli politik sırlarının ifşa olması ile özellikle CHP yönetimini güç duruma düşürecek açıklamalarla doluydu.
Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini, durumu ilettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini oyaladığını, bu nedenle savcılığa vereceği dilekçeyi geciktirdiğini ve sanki inşaatı mühürlendikten sonra Mansur Yavaş'ı suçlamış gibi göründüğünü söyledi.
Aygün, Mansur Yavaş'ı CHP'den aday göstermek için Kılıçdaroğlu ile Yavaş arasında aracılık yapmak istediğini ancak Yavaş'ın "Ben Ülkü Ocakları kökenliyim. Hayatım bunlarla mücadele ile geçti. Bunu kendime hakaret sayarım" diyerek kendisini terslediğini de açıkladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 229 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 162 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.731 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar