Cumhuriyet’in reklamı mı olur?

Olur. Hem de bal gibi olur. Hatta olmalı...Cumhuriyetimizin 97'nci yılını coşkuyla kutladığımız şu günlerde ekranlar 'Cumhuriyet reklamlarıyla' dolup taşıyor.

Olur. Hem de bal gibi olur. Hatta olmalı...

Cumhuriyetimizin 97'nci yılını coşkuyla kutladığımız şu günlerde ekranlar 'Cumhuriyet reklamlarıyla' dolup taşıyor. Hepsi de birbirinden anlamlı.

Garanti BBWA reklamında Atatürk'ü (temsili) köylüsünden işçisine, memurundan öğrencisine tüm Türk vatandaşlarıyla karşılıklı zeybek oynarken izliyoruz. Dış ses diyor ki: "Kanatların kanatlarımız, adımların adımlarımız..." Gani Müjde reklamdan öyle etkilenmiş ki, sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşımda bulunmuş: "Arabayı satıp parasını Garanti BBWA'ya yatırasım var..."

Dyo ise kültürel zenginliğimize, Cumhuriyetimizin birbirinden farklı ve göz alıcı etnik çeşitliliğine vurgu yapmış: "Tüm renkleriyle Cumhuriyet... İlelebet..."

Özel günlerdeki yüreğe dokunan reklamlarıyla bildiğimiz Turkcell, bu bayramı da es geçmemiş. Önce bu vatanın evlatlarına verdiği isimler geçit yapıyor. Gazi, Mustafa, Kemal, Ülke, İlke, İstiklal... En son yeni doğmuş ikizlerin ismini okuyoruz. Vatan, Millet... 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 447 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar