Cem Yılmaz yarışmacıyı nasıl yaktı?

Ali Murat Ağlaç adlı genç yarışmacı, ATV'nin Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında başarılı bir performans sergileyip 100 bin liralık soruya kadar gelmişti. Soru, "Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte...

Ali Murat Ağlaç adlı genç yarışmacı, ATV'nin Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında başarılı bir performans sergileyip 100 bin liralık soruya kadar gelmişti. Soru, "Hangisi ateş, su ve toprakla birlikte günümüzde Çin astrolojisindeki öğretilerden VuXing içerisinde sayılan evrenin temel bileşenlerinden birisidir? A) Tahta B) Işık C) Aydınlık D) Karanlık" şeklindeydi.



Şıklar arasında yer alan "Tahta" seçeneği, hepimizin olduğu gibi, yarışmacının da aklına Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filmindeki ünlü repliğini getirdi: "Ateş, su, toprak, tahta... Evet, tahta... Zoruna mı gitti?"
bunun bir espriden ibaret olduğunu düşünerek, "Işık" şıkkını tercih edince, elenip 30 bin lira ile yetinmek zorunda kaldı. Oysa doğru yanıt "Tahta" olacaktı.



Büyük...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 209 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar