Bunun neresi futbol?

Sizce bu yıl Trendyol Süper Lig'de şampiyon olmanın bir anlamı kaldı mı? Bana sorarsanız o kupa, teneke ile eşdeğer. Çünkü ortadaki itiş kakışa futbol demenin imkanı yok. Hakemler felaket... Federasyon aciz......

Sizce bu yıl Trendyol Süper Lig'de şampiyon olmanın bir anlamı kaldı mı? Bana sorarsanız o kupa, teneke ile eşdeğer. Çünkü ortadaki itiş kakışa futbol demenin imkanı yok.
Hakemler felaket... Federasyon aciz... Kulüp yöneticileri sorumsuz... Türk Futbolu'nun marka değeri mi? Geçiniz efendim. Bence bu sezonun en büyük başarısı bu rezil ligin tamamlanması olacak.
Düşünün, top oynamak için çıktığınız sahada başınıza yabancı cisimler yağıyor. Teknik direktörünüz ve kaleciniz yaralanıyor. Seyirci "Sahaya ineriz..." diye tehdit ediyor. Maç sonunda tehdit, eyleme dönüşüyor. Ya o futbolcular soyunma odasına kaçmayı başaramayıp, sahanın ortasında linç edilseydi ne olacaktı?
Sistemin her tarafı tel tel dökülüyor da, benim lafım öncelikle Trabzonspor seyircisi arasında yuvalanan o güruha olacak:
Bu şahane futbol şehrini bu kadar kötü göstermeye ne hakkınız var? Linç, futbolun hangi kuralında yazıyor? Üstelik bir süre önce kendisi de futbol linçinden nasibini almasına rağmen olağanüstü bir hoşgörü gösterip maçı tatil etmeyen "damdan düşmüş" hakem Halil Umut Meler'in çabasına rağmen bu çirkinliği kendinize yakıştırabildiniz mi?
Baktım ki maçtan sonra televizyonda hâlâ...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 7 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 565 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 241 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar