Bu nasıl muhalefet?

Değerli meslektaşım ve dostum Zekeriya Cengiz Tağtekin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok tartışılan bir demecinden yola çıkarak bir analiz yapmış...

Değerli meslektaşım ve dostum Zekeriya Cengiz Tağtekin de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çok tartışılan bir demecinden yola çıkarak bir analiz yapmış:

"Sevgili Yüksel, bu cümlenin kurulduğu gün ülkenin yönetimi, Doğu Akdeniz krizini çözmek adına muhataplarını masaya oturtmak için mevzi kazanmış ve yürüttüğü diplomasinin sonuçlarını almaya hazırlanıyor. Peki o sırada ana muhalefetimiz ne yapıyor? CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, pandemi sürecini gündemine alarak konuyu kahvehanelere getiriyor. Derdi, o mekanlarda pandemi ortamında sağlıklı nasıl kağıt oynanacağı. Ve çözümü buluyor. Diyor ki, 'Her oyunda yeni kağıt açacaksınız. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor.' Ben artık bu sözleri duyduktan sonra kendi kendime şöyle dedim: Ülkenin içinden geçtiği şu süreçte yeni kağıt açılması gibi önemli (!) bir detayı gündeme getirdiği için canım muhalefetimin varlığı adına sana şükrediyorum Ya Rabbim..."

2. ve 3. Lig'in perişan hali

Köşemize sürekli katkı veren değerli dostum Kamil Çetin, bu hafta da alt liglerdeki futbol kulüplerinin görünmez dramına mercek tutmuş:
"Birinci, ikinci ve üçüncü ligde toplam 103 takım var. İkinci ligde 38, üçüncü ligde 65 takım bulunuyor. Bu takımlar hiçbir kriter göz önüne alınmadan ikinci lig 2, üçüncü lig ise 4 gruba ayrılmış vaziyette. Sosyal, ekonomik, coğrafi, ulaşım, sağlık vs. hiçbir faktör düşünülmemiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 246 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 177 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.733 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar