Bu işin ‘ölçüsü’ iyice kaçtı

Elektronik posta kutuma düşen bilgilendirme notunu (!) görünce gözlerime inanamadım. Önce şaka ya da trolleme olduğunu düşündüm. Yok, değildi, gayet ciddilerdi. Efendim, şarkıcı Tuğba Özerk, kusursuz...

Elektronik posta kutuma düşen bilgilendirme notunu (!) görünce gözlerime inanamadım. Önce şaka ya da trolleme olduğunu düşündüm. Yok, değildi, gayet ciddilerdi.
Efendim, şarkıcı Tuğba Özerk, kusursuz fiziğiyle büyülemiş. Nerede ve nasıl mı? Plajda bikinisiyle yeni sahne çalışmaları için modacısına ölçü aldırırken.
Tuğba Özerk'e de, modacısı Gülistan Akkaya'ya da pek acıdım doğrusu. Belli ki Tuğba'nın evinin salonu ölçü aldıracak kadar bile büyük değil. Modacının atölyesi de... Yoksa niye Kıbrıs'taki bir plajda ölçü alsınlar ki?.. (!)



Sanırım bu kadar ironi yeterli. Gelelim acı gerçeğe:
Bu yaz şarkıcıları giyinik gören olmadı. Hadi plaj ve havuzlar neyse de, sahne için bile giyinme ihtiyacı duymadılar. Sosyal medyalarından kamuoyunu öyle detaylı bilgilendirdiler ki, kimin neresinde dövme, neresinde ben, neresinde doğum lekesi var öğrendik çok şükür.
Sesleri, şarkıları, sahne performansları mı? Kimin umurunda ki?..

Herkese Yıldız...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 276 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 94 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 877 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 473 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar