Atv’den gündüz kuşağına ambargo

Yaz boyunca gündüz kuşağına pek çok reality show ve yarışma programı eklendi. İlk bakışta bu kuşakta rekabetin artacağı izlenimi uyanıyor. Ama seyircinin asıl bekledikleri, yarın ekranda olacak. Müge...

Yaz boyunca gündüz kuşağına pek çok reality show ve yarışma programı eklendi. İlk bakışta bu kuşakta rekabetin artacağı izlenimi uyanıyor. Ama seyircinin asıl bekledikleri, yarın ekranda olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ve Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane, Atv ekranlarında seyirci ile buluşacak. Diyeceğim o ki, yarından itibaren gündüz rekabeti Atv programları arasında yaşanacak. Yani Atv yarın itibariyle gündüzlere ambargo koyacak.
Daha önce de söylediğim gibi, artık bir programın değil, 'sektörün' adı haline gelen, yaşayan televizyon efsanesi Müge Anlı'nın yeni sezona bomba gibi hazırlandığını ve yarın sabah seyirciyi hayrete düşürecek pek çok yeni dosyayla geleceğini biliyorum.
Esra Erol ise özellikle son iki yıl müthiş bir yayıncılık atağına girişerek, adeta reyting patlaması sağlamış, işlediği konularla manşetlerden inmemişti.
Gelelim Zahide Yetiş'e... Bana göre Atv'nin son yıllarda yaptığı en iyi transfer. Bu ekrana çok yakışacağına inanıyorum. Çünkü yemek yarışmalarının kavga gürültüden geçilmeyip giderek sevimsiz hale geldiği şu günlerde Zahide Yetiş'in zarifliğine, naifliğine, uzlaşmacılığına ve güler yüzüne ihtiyacımız var.
Her üç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 182 Okunma Erkek düşmanı reklamlar (!) 24 Nisan 2024 | 471 Okunma Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 255 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar