Atv neden 8 yıldır birinci?

Dile kolay, Atv tam 8 yıldır reytinglerin zirvesinde. Rekabet koşullarının her geçen gün biraz daha çetin hale geldiği televizyon sektöründe, bağımsız ölçüm şirketlerinin güvenilir reyting verileri...

Dile kolay, Atv tam 8 yıldır reytinglerin zirvesinde. Rekabet koşullarının her geçen gün biraz daha çetin hale geldiği televizyon sektöründe, bağımsız ölçüm şirketlerinin güvenilir reyting verileri Atv'yi tam 8 yıldır şampiyon ilan ediyor.
Peki bu büyük başarının sebepleri neler?
Öncelikle Atv "dişi" bir kanal. Yani odağında daima kadın var. Malum, kadınlar televizyonun en vefalı izleyicileri. Atv'de ekrana gelen her yapımın birinci önceliği de kadınlar. Gündüz kuşağında Müge Anlı ile Esra Erol'un fenomen haline gelişlerinde kadın ruhundan iyi anlamalarının, onlarla özdeş olmalarının rolü büyük.
Atv'de ekrana gelen dramalar da genellikle kadın ve aile odaklı. En "bıyıklı" olması gereken mafyatik dizi Ben Bu Cihana Sığmazam'da bile ipler hep kadınların elinde. Reklam verenler bu önemli özelliğin ne kadar farkında bilmem ama kadın aynı zamanda evin ekonomiden sorumlu devlet bakanıdır. Yani eve ne alınacağına kadın karar verir. Bu nedenle Atv kuşaklarına verilen her reklam, hedefi 12'den vurur.
Atv ne yaparsa "en...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Esra Erol skandalı ortaya çıkardı 30 Nisan 2024 | 394 Okunma Bırakın da TOGG ile gurur duyalım 28 Nisan 2024 | 295 Okunma Z kuşağı neler kaçırdı? 27 Nisan 2024 | 95 Okunma İşte Müge Anlı farkı 26 Nisan 2024 | 878 Okunma Ya Barış Manço olmasaydı? 25 Nisan 2024 | 244 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar