Adalet reformu... Hemen, şimdi...

Kim bilir bunu kaçıncı kez yazıyorum. Adalet mekanizmamız mutlaka bu atıl, dengesiz, belirsiz halinden kurtarılmalı. Adalet reformu hiç vakit kaybetmeden, TBMM'deki tüm partilerin gönüllü katılımı ve...

Kim bilir bunu kaçıncı kez yazıyorum. Adalet mekanizmamız mutlaka bu atıl, dengesiz, belirsiz halinden kurtarılmalı. Adalet reformu hiç vakit kaybetmeden, TBMM'deki tüm partilerin gönüllü katılımı ve desteğiyle hazırlanıp, bir an önce hayata geçirilmeli.
Elmalı olayının detaylarını burada yazmak niyetinde değilim. Ama çocuklarımızı koruyamıyoruz. Koruyamadığımız gibi onlara yönelik tecavüz olaylarının (Dikkat edin, taciz ya da istismar diyerek yumuşatmıyorum) adli takibini de yapamıyoruz.
Çocuklar ağaç çizmeli, çiçek çizmeli... Onların çizdiklerine bakarken tüylerimiz ürpermemeli.
Son yazımda "Aç gözünü adalet heykeli, 'Nasıl olsa görmüyor' diyerek sana tecavüz ediyorlar" diye yazmıştım. Adalet heykelinin gözünün bağını çözmek yetmeyecek belli ki. Ona 'katarakt ameliyatı' da yapmalıyız.

Çocukların hayatı pul olunca...
Şu hayatın bize ettiği oyuna bakar mısınız? Türkiye, Elmalı'da yıllar boyu anne babasının...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 309 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 162 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 198 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.729 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 808 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar