Ramazan ekranının yıldızı Hatipoğlu

Türkiye, her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı boyunca atv'de Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile iftarını açtı, sahuru yine Prof. Nihat Hatipoğlu'nun bulunduğu atv ekranının karşısında yaptı. Hatipoğlu;...

Türkiye, her yıl olduğu gibi bu sene de Ramazan ayı boyunca atv'de Prof. Dr.
Nihat Hatipoğlu ile iftarını açtı, sahuru yine Prof. Nihat Hatipoğlu'nun bulunduğu atv ekranının karşısında yaptı.
Hatipoğlu; diğer kanallardaki iftar ve sahur programlarına büyük bir fark atarken, hem Total, hem de AB grubunda pek çok iddialı dizi, haber bülteni ve yarışmayı da geride bırakmayı başardı.
Hatipoğlu; Total grubunda sürekli ilk altı program arasında yer almayı başarırken, zaman zaman iddialı dizilerin bile erişemediği 6.50 rayting (izlenme oranı) ve 16.9 share (izlenme payı) sayılarına ulaşarak müthiş bir televizyon başarısının altına imza attı. AB grubunda da Hatipoğlu'nun programlarının, rakiplerine karşı ezici bir üstünlüğü vardı. Bu kategoride de sürekli olarak listenin ilk 15'inde kendine yer bulan Hatipoğlu, zaman zaman 3.26 izlenme oranı ve 9.71 izlenme payına kadar ulaştı.
İftar programlarında Hatipoğlu'na en fazla yaklaşabilen yapımlar ise TRT 1'de Bekir Develi'nin sunduğu 'Ramazan Sevinci' ile Show TV'de ekrana gelen 'Prof. Dr.
Mustafa Karataş'la İftar ve Sahur' programları oldu.
Sahur programları da Hatipoğlu'nun kesin üstünlüğünde geçti.
Onu yine TRT 1'deki 'Ramazan Sevinci', Show TV'deki 'Prof. Dr.
Mustafa Karataş ile Sahur' ve Kanal D'nin yayınladığı 'M.Fatih Çıtlak ile Sahur' programları izledi.
İşin özeti şu: 11 ayın sultanı Ramazan... Ramazan'ın ekrandaki sultanı ise Hatipoğlu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 254 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 155 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 198 Okunma Abdullah Gül hakkında ilginç iddialar 14 Nisan 2024 | 3.729 Okunma “Çok yanlış yaptık, çok...” 13 Nisan 2024 | 808 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar