Bu da seyirci ültimatomu

Sosyal medya sayesinde artık televizyon izleyicileri görüş, öneri ve isteklerini kanal yönetimlerine 'doğrudan' bildirme şansına sahip. Bu fırsatı da iyi değerlendiriyorlar. Kanalların izleyici temsilcileri bunları ne derece...

Sosyal medya sayesinde artık televizyon izleyicileri görüş, öneri ve isteklerini kanal yönetimlerine 'doğrudan' bildirme şansına sahip.

Bu fırsatı da iyi değerlendiriyorlar. Kanalların izleyici temsilcileri bunları ne derece önemsiyor, ne oranda ders çıkartıp kendilerini düzeltiyor orası meçhul ama en azından artık herkes yüreğindekini ortaya dökebiliyor.

Okurumuz Ayşe Nur Memiş de Kanal 7'deki kadına şiddet içeren dizilerle ilgili şikayetini önce kanal yönetimine bildirmiş. Beklediği yanıtı alamayınca aynı mesajı bu kez de Yakından Kumanda'ya göndermiş. Tabii ki bu kez sonuç alacağı kesin olduğu için... İşte okurumuzun, 'seyirci ültimatomu' yerine geçebilecek anlamlı mektubu:

"Merhaba. Ben sıradan bir televizyon izleyicisi, geleceğin eşi ve annesiyim. Hint dizileri ve kadına şiddetin kol gezdiği diziler için eleştirim olacak. Son yıllarda kadına şiddetin verilere göre yüzde 25 arttığının söylendiği dönemde böyle dizileri yayınlamanızı hiç doğru bulmuyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğurlu tik’in uğuru 29 Mart 2024 | 65 Okunma Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 462 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 229 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar