‘Survıvor’ı kim kazanır?

'Survivor' mevsimi sonunda geldi çattı. Az aşağımızda büyük bir savaş yaşanırken, milletin cümbür cemaat 'Survivor'a odaklanmasını, 'Hakan ile Turabi kapışır mı?'dan başka bir şey...

'Survivor' mevsimi sonunda geldi çattı. Az aşağımızda büyük bir savaş yaşanırken, milletin cümbür cemaat 'Survivor'a odaklanmasını, 'Hakan ile Turabi kapışır mı?'dan başka bir şey konuşmamasını artık yadırgamıyorum.
Çünkü acayip bir milletiz. 15 Temmuz gecesi tankların üzerine çıkıp ertesi gün saat 9'da kravatını takarak işine giden biz değil miyiz? Benim işim 'televizyon' olduğuna göre yapacak bir şeyim yok.
Gelelim ilk haftadan aldığım 'Survivor' notlarına:
All Star takımı şanslı bir başlangıç yaptı. Daha ilk günden baraka ile konforlu yatakları kaptı. Bu arada kadınlar ile erkeklerin bu sezon ayrı barakalarda barındırılıyor olması da dikkatlerden kaçmadı. Ancak ada konforu sürekli olmayacak.
Yarışmacılar haftada iki kez 'ada için' yarışacak.
Bunu da rekabeti körükleyecek bir başka akıllı manevra olarak yorumluyorum.
All Star, adada iz bırakanlardan kurulu bir takım.
Ama yaşlanmış olmaları önemli bir handikap. Karşılarında zıpkın gibi Gönüllüler takımı var. Zorlanacakları kesin. Nihat Doğan formdan düşmüş, ilk yarışlarda fena döküldü. Turabi de eski halinden uzak göründü.
'Survivor' ekibi bakmış ki Hakan Hatipoğlu ile Turabi eski hınçlarından uzak duramayacak, daha işin başında olay çıkmasın diye Hakan'ı Gönüllüler Takımı'na almış. Ancak bu önlem yeterli olur mu bilmiyorum.
Zira bu sezon olay çıkarma potansiyeli barındıran çok sayıda yarışmacı var. Zaten daha üçüncü günde birbirlerine girmediler mi? Allah, ekibin yardımcısı olsun! Bu arada Cumali, ilk haftanın en sempatik yarışmacısı 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir gün gitsen bile Hatıran Yeter 28 Mart 2024 | 265 Okunma 3 milyon kişi oyuncu olmak için sırada 27 Mart 2024 | 228 Okunma Anasının ak sütü gibi helal 26 Mart 2024 | 282 Okunma Tükürmek serbest 24 Mart 2024 | 158 Okunma Neredesiniz babayiğit mizahçılar? 23 Mart 2024 | 51 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar