PKK’nın yalan bombasına A Haber zırhı

Biliyorum, bu aralar a Haber ve atv Ana Haber'i sıkça övüyorum. Ama Afrin harekatı sırasında sergiledikleri muhteşem habercilik performansı ile bu övgüleri sonuna kadar hak ediyorlar. Aşağıdaki satırları okuyunca...

Biliyorum, bu aralar a Haber ve atv Ana Haber'i sıkça övüyorum. Ama Afrin harekatı sırasında sergiledikleri muhteşem habercilik performansı ile bu övgüleri sonuna kadar hak ediyorlar.

Aşağıdaki satırları okuyunca eminim siz de haklarını teslim edeceksiniz.

Malum; PKK/YPG'nin yüreği Mehmetçiğin karşısına çıkmaya yetmeyince, sosyal medya üzerinden son derece rezil bir algı operasyonuna girişti. Uluslararası kamuoyunu etkilemek için binbir türlü yalanı ve montajlı görüntüyü ortalığa boca etmeye başladılar.

Daha önce, 'Medya olarak biz de bir cephe açmalıyız.

Rezil teröristlerin bu dijital saldırısını ve karalama kampanyasını boşa çıkarmak için seferberlik ilan etmeliyiz' diye yazdım. İşte a Haber'deki dostlarım, perşembe günü bu cephedeki bayrağı zirveye diktiler. Öyle bir haber yaptılar ki, yalancı teröristleri kepaze ettiler.

Perşembe günü saat 17.00 bülteninde a Haber'in dikkatle ve keyifle izlediğim muhabirlerinden Kerim Ulak, sınırın sıfır noktasında PKK/ YPG yalanlarını tüm belgeleriyle birer birer açığa çıkardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Neredesiniz sahte Atatürkçüler? 23 Nisan 2024 | 237 Okunma Elin garibanı dururken... 21 Nisan 2024 | 153 Okunma Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 51 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 250 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar