Magazincilik bu değil!

Magazin yapmakla, 'ünlüleri birbirine saldırtmak' ne yazık ki artık aynı anlama gelmeye başladı. Ünlüleri galalarda, konser çıkışlarında sıkıştırıp 'Falanca sizin için şöyle...

Magazin yapmakla, 'ünlüleri birbirine saldırtmak' ne yazık ki artık aynı anlama gelmeye başladı. Ünlüleri galalarda, konser çıkışlarında sıkıştırıp 'Falanca sizin için şöyle şöyle demiş, siz ne diyorsunuz?' diye sormak, onun ağzından bir polemik lafı kopartmak, magazin muhabirlerinin başlıca görevi haline geldi. İşini doğru dürüst yapan pek çok değerli meslektaşımı tenzih ederek söylüyorum ki; bu 'kestirme' ve 'etik olmayan' yöntem, magazini ucuzlattıkça ucuzlatıyor.

İş artık öyle bir hale geldi ki, sırf polemik yaratmak için sözler çarpıtılıyor, hatta hayali senaryolarla iftira bile atılıyor. Böyle bir olay, geçen hafta Yeşim Salkım'ın başına geldi. Trafikte ilerlerken aynı zamanda Instagram'dan canlı yayın yapan Yeşim Salkım'a kadın bir takipçisi küfür etti. Yeşim Salkım da canlı yayında "Sen bana böyle davranıyorsun ya, eminim senin bir çocuğun varsa eğer, ona da böyle kötü davranıyorsundur" dedi.

Instagram'da Magazin. gundemi adındaki bir site de bu canlı yayını alıp Yeşim Salkım'ın söylediği sözleri sanki Seda Sayan ve oğlu Oğulcan'a demiş gibi gösterdi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Son nefesimize kadar Gazze! 20 Nisan 2024 | 35 Okunma Sapıklar çocuklarımıza göz dikti 19 Nisan 2024 | 247 Okunma Duygu’nun hayatı film olur 18 Nisan 2024 | 342 Okunma Kilyos “imdat” diyor 17 Nisan 2024 | 177 Okunma Dünyanın en büyük günahı 16 Nisan 2024 | 199 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar