Yalan, dolan...

Haber Müdürümüz Fatih Selek, çarşamba sabahı “Abi, Sözcü’de Rahmi Turan’ın yazdıklarını okudun mu? CHP’li çok önemli bir ismin Külliye’ye...

Haber Müdürümüz Fatih Selek, çarşamba sabahı “Abi, Sözcü’de Rahmi Turan’ın yazdıklarını okudun mu? CHP’li çok önemli bir ismin Külliye’ye çıktığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o kişiye ‘Yardım edeyim, genel başkan ol’ dediğini iddia ediyor. Arkasını araştıralım mı?” sorusunu sorar sormaz “Hemen” dedim. 
Ankara büromuz öğlen toplantısında manşeti önümüze koymuştu.
Kaynaklarımız iddiayı yalanlıyor ve asla böyle bir görüşme olmadığını belirtiyordu.
Dahası, bunun, Kemal Kılıçdaroğlu ya da O’nu CHP Genel Başkanlığı koltuğuna kaset operasyonuyla oturtan (FETÖ) ve şimdi de yerini sağlamlaştırmak isteyen birilerinin tezgâhı olduğunu söylüyorlardı.
Öyle ya!
Bu iddia ortaya atılır atılmaz artık kimse Kılıçdaroğlu’na rakip olmaya cesaret edemeyecek, ederse de “Saray’ın adamı’’ olarak mimlenecekti.
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Konforumuz bozulacak 24 Mart 2024 | 29 Okunma Kaldığımız yerden… 28 Ocak 2024 | 6 Okunma İzin 04 Ocak 2024 | 56 Okunma Bunlar mı milliyetçi? 31 Aralık 2023 | 42 Okunma 21. asır Türkiye yüzyılı olacak 09 Ekim 2022 | 421 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar