Savaş kapımıza dayandı!

Beka meselemiz falan yoktu, bunları iktidar ve yandaşları uyduruyordu!Siyonizmin operasyon çocukları bu algı çalışmasını yürütürken, elbette ana gayeleri karşı karşıya olduğumuz büyük...

Beka meselemiz falan yoktu, bunları iktidar ve yandaşları uyduruyordu!

Siyonizmin operasyon çocukları bu algı çalışmasını yürütürken, elbette ana gayeleri karşı karşıya olduğumuz büyük risklere karşı toplumun gözüne perde çekmekti.

Çok şükür, geçen seneki ‘sandık’ badiresini Anadolu’nun ferasetiyle atlattık.

Şimdi olanlara bakın.

     ***

Türkiye’deki genel seçimden dört ay sonra İsrail canisi Netanyahu BM’de Filistinsiz İsrail haritası gösterdi, bundan 15 gün sonra da İsrail’e tuhaf bir saldırıyla(!) harita uygulamaya geçti.

7 Ekim tuzağı ile ilgili daha önce -İran’ın karanlık pozisyonuna da dikkat çekerek- fikrimi çokça beyan ettim, tekrarlamayayım.

Yıllardır ‘açık hapishane’ iken, 7 Ekim sonrası katliam gölüne dönüşen Gazze’de, 2 milyon 300 bin kişiden bugün kaç kişi kaldı, net sayıyı bilen yok.

Resmî rakamlara göre 10 bin kayıpla birlikte -çoğu kadın ve çocuk- yaklaşık 50 bin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Masonları, sömürgecileri hoplatan Millî Eğitim Bakanı 25 Temmuz 2024 | 2.248 Okunma Seyahat notları 14 Temmuz 2024 | 76 Okunma Avrupa’nın ‘Bozkurt’ korkusu 07 Temmuz 2024 | 1.357 Okunma Erken seçim hedefi 04 Temmuz 2024 | 1.329 Okunma Hep Iraklılar, Filistinliler ölmez… 30 Haziran 2024 | 192 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar