İcraat sebep icra’at neticedir

■ Antalya’da yeni icra dairesi törenle açıldı, açılış töreninde konuşan adalet bakanlığı icra daireleri başkanımız “yeni icra dairemizle artık çok daha hızlı hizmet...

■ Antalya’da yeni icra dairesi törenle açıldı, açılış töreninde konuşan adalet bakanlığı icra daireleri başkanımız “yeni icra dairemizle artık çok daha hızlı hizmet sunacağız, uzmanlaşmış birimlerimizle mükemmelliği hedefliyoruz” dedi, Antalyalılara artık çok daha hızlı ve mükemmel icralar gönderileceği için alkışlandı.

■ Kastamonu’da yeni icra dairesi törenle açıldı, törende konuşan adalet bakanlığı personel genel müdürümüz “yeni icra dairemizle icra sistemimizi olumsuz imajından kurtaracağız” dedi, Kastamonu’da artık “olumlu icra imajı”yla haciz yapılacak.

■ Osmaniye’de yeni icra dairesi, şehir protokolü tarafından “kurdele” kesilerek “hayırlı olsun” denilerek, törenle açıldı… Osmaniye’ye artık “hayırlı icralar” gelecek, tahminim o ki, haciz işlemi yapılan evlerin kapısında haciz memurları tarafından kurdele kesilecek.

■ Kocaeli’de yeni icra dairesi törenle açıldı, kokteyl düzenlendi, yani bi havayi fişek fırlatmadıkları kaldı, Kocaeli valimiz “yeni icra dairesi Kocaeli’ye yakışan bir ortam oldu, memnuniyet vericidir” dedi. Artık kendisine yakışan hacizler yapılacağı için, Kocaeli ne kadar memnun olsa az yani.

■ Siirt’te yeni icra dairesi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.335 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.105 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.825 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.720 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.025 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar