Dolandırmak aleni yargılanmak gizli

Çocuklara tecavüz eden sapıkların ismini bile yazmak yasaktır bu ülkede

Çiftlikbank dümeniyle sayın ahalimizden bir milyar lira tokatlayan tosunun soruşturma dosyasına gizlilik kararı verildi.

Dolandırmak aleni.

Yargılanmak gizli.

Çünkü bu ülkede dolandırıcılık ayıp değildir, yakalanmak ayıptır.

O yüzden gizliyorlar.

Mesela, internetten kripto para satarak, iki milyar dolarla yurtdışına kaçan arkadaşın soruşturma dosyasına da gizlilik kararı verildi.

İhtiyaç sahibi engelli yurttaşlara alt tarafı bir tekerlekli sandalye almak için bağış kampanyası düzenlemeye kalk, seksen yerden izin alman gerekir, doksan tane evrak isterler, devletten izinsiz bir kuruş bile toplayamazsın, yetmiş tane müfettişle incelerler.

E şimdi, bu arkadaş iki milyar doları şakır şakır toplarken hiç soran olmamış mı diye sormak istiyoruz, soramıyoruz, işin orası gizli.


Seksi kıyafetler giydirilmiş mankenlerle reklam yapması, çekilişle Porsche hediye etmesi, sayın medyamız tarafından kendisiyle röportaj üstüne röportaj yapılarak parlatılması, finansal deha olarak manşetlere taşınması, örnek işadamı olarak tanıtılması...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.345 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.112 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.726 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar