Aşk hikayesi

İstanbul’u afişlerle doldurdular, asrın liderimizle Binali beyin fotoğrafları var, “İstanbul bizim için bir aşk hikayesi” yazıyor.★Aşk, harika bir kelime ama… Ediz Hun’la Filiz Akın’ın...

İstanbul’u afişlerle doldurdular, asrın liderimizle Binali beyin fotoğrafları var, “İstanbul bizim için bir aşk hikayesi” yazıyor.

Aşk, harika bir kelime ama… Ediz Hun’la Filiz Akın’ın birbirlerine sarılarak Boğaz’ı seyrettiği, Tarık Akan’la Emel Sayın’ın ağaçlar arasında neşeyle koşuşturarak saklambaç oynadığı, İzzet Günay’la Türkan Şoray’ın sokaklarında el ele yürüdüğü, Kartal Tibet’le Fatma Girik’in faytonla dolaştığı, mutlu aşıklar şehri midir artık İstanbul?

Fakir ama yakışıklı delikanlı Ayhan Işık, küçük hanımefendi Belgin Doruk’a kırmızı bir gül uzatırken, ropdöşambırlı fabrikatör Hulusi Kentmen’in pencereden şefkatle baktığı, tonton aşçı Necdet Tosun’la azgın hizmetçi Mürüvvet Sim’in tombul yanaklarını birbirine yasladığı, şoför Vahi Öz’le saftirik uşak Cevat Kurtuluş’un mutluluktan ağladığı şehir midir artık?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.346 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.114 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.727 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.034 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar