Doğalgaz

Rize’ye doğalgaz getirilmesi üzerine Rize’de doğalgaz bayramı ilan edildi, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, belediye başkanı, vali, rektör ve garnizon komutanı kemençeyle horon tepti, şehre doğalgaz...

Rize’ye doğalgaz getirilmesi üzerine Rize’de doğalgaz bayramı ilan edildi, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, belediye başkanı, vali, rektör ve garnizon komutanı kemençeyle horon tepti, şehre doğalgaz verme düğmesine protokol hepbirlikte bastı, Anadolu Ajansı ve TRT başta olmak üzere, yalaka medyamız komple manşet yaptı.

Sakarya’da Gar Meydanı’nda doğalgaz etkinlikleri haftası düzenlendi, vali ve şehrin ileri gelenleri tesisatçı firmaların stantlarını gezdi, boruları inceledi.
Aydın Nazilli’de doğalgaz döşemesi şerefine, mehter takımı eşliğinde, belediye başkanı, kaymakam, müftü ve garnizon komutanı tarafından lokma dağıtıldı.
Tokat Erbaa’ya doğalgaz döşeme hatırası olarak Kültürpark’ta vali ve milletvekillerinin katılımıyla tiyatro gösterisi yapıldı.
İzmir Tire’ye doğalgaz döşenmesi pek romantikti, havanın kararması beklendi, ilçe protokolü hep beraber meşale yaktı.
Anadolu Ajansı ve TRT başta olmak üzere, yalaka medyamız tüm bu haberleri anbean duyurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.345 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.112 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.726 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.033 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar