İşçi sınıfı enternasyonalizmi mi, sendika emperyalizmi mi?

Halkımız Amerikan emperyalizminin ne olduğunu, PKK terör örgütünün saldırılarını ve Fetullahçı casusluk ve terör örgütünün darbe girişimini somut olarak yaşadıktan sonra iyice...

Halkımız Amerikan emperyalizminin ne olduğunu, PKK terör örgütünün saldırılarını ve Fetullahçı casusluk ve terör örgütünün darbe girişimini somut olarak yaşadıktan sonra iyice öğrendi. Avrupa Birliği’nin de emperyalist bir blok olduğu, Avrupa’nın emperyalist ülkelerinin de Türkiye’nin ve halkımızın düşmanı olduğu her geçen gün daha da açık bir biçimde ortaya çıkıyor.

Düşmandan para alır mısınız?

Düşman size para veriyorsa, bunu niçin verdiğini düşünmez misiniz?

Yoksa Irak’ta ve Suriye’de yüz binlerce insanın katili ABD’nin, bölücü terör örgütünü ve Fetullahçı casusluk ve terör örgütünü koruyup kollayan Avrupa emperyalistlerinin çok iyiliksever, demokrat, hümanist olduğunu mu sanıyorsunuz?

Bu soruları, AB fonlarından, Avrupa’nın çeşitli emperyalist ülkelerinden ve ABD’den doğrudan veya dolaylı yollarla para alan sendikacılara soruyorum.

Bu parayı veren bunun karşılığını fazlasıyla alır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 52 Okunma Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 149 Okunma Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 81 Okunma Ahiler ve mevlana 14 Ekim 2019 | 271 Okunma Türk-İş geçmişte neleri savunuyordu? Emek platformu programı 12 Ekim 2019 | 102 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar