Niçin Doğu Perinçek? Niçin Vatan Partisi?

Seçimlere birkaç gün kaldı. Herhalde ülkemiz tarihinin en önemli seçimlerinden birini ve büyük olasılıkla hemen arkasından ikincisini yaşayacağız.Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dr.Doğu...

Seçimlere birkaç gün kaldı. Herhalde ülkemiz tarihinin en önemli seçimlerinden birini ve büyük olasılıkla hemen arkasından ikincisini yaşayacağız.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dr.Doğu Perinçek'e, milletvekili seçimlerinde Vatan Partisi'ne oy vermek için çok neden var.

GEÇMİŞİ UNUTMAYALIM

Türkiye yıllardır emperyalizme karşı mücadele ediyor.

Onyıllardan beri Fethullahçı casusluk ve terör örgütüne karşı en etkili mücadeleyi veren, bu hainleri Aydınlık dergisi ve gazetesinde sürekli olarak teşhir edenler, Doğu Perinçek ve arkadaşlarıydı.

AKP'nin açılım politikasını uyguladığı, "solcu" olduğunu ileri süren birçok kişi ve örgütün bu politikayı desteklediği ve Amerikan emperyalizmiyle fiilen işbirliği yaptığı dönemlerde, bu politikalara karşı çıkan, emperyalizme karşı Türkiye halkının (Türk milletinin) ortak mücadelesini savunan belki tek örgütlenme İşçi Partisi idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 52 Okunma Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 149 Okunma Hükümet ücretlere nasıl müdahale eder? 15 Ekim 2019 | 81 Okunma Ahiler ve mevlana 14 Ekim 2019 | 271 Okunma Türk-İş geçmişte neleri savunuyordu? Emek platformu programı 12 Ekim 2019 | 102 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar